HVEM VI ERHer er vores dygtige frisører Eva Lina, Helle Lou, Berit og Tanja

Efter nogle år hos Danmarks førende frisør i København, er vi blevet klar til at tage saks og kam i egne hænder. Derfor har vi skabt vores egen frisørsalon i hjertet af København. Vi er vant til at arbejde sammen fra tidligere arbejdsplads og deler samme lidenskab for faget. Vi bliver konstant inspireret til at udvikle os og bruger meget hinanden som sparringspartnere. Men vores største fællesnævner er og bliver, at vi i højere grad ser vores arbejde som en hobby end et job.visit

VISION

sakss

For os er det at være frisør en konstant rejse. Faget er altid i bevægelse og vi tror på man altid kan forbedre sit håndværk, samt måden at se sin kunde på. Vi mener man aldrig bliver færdig med at udvikle sig, derfor uddanner vi os kontinuerligt. Uanset om du behøver en retning af pandehåret eller en makeover, så gør vi vores ypperste for at bringe det bedste frem i dig. Vores mission er, at du altid forlader vores salon med rank ryg.

KVALITET

Høj kvalitet i vores behandlinger er Alpha og Omega. Vores kunder er unikke og inspirerer os på hver sin måde. Vi er aldrig blege for at komme med bud på, hvordan vi kan fremhæve det bedste i dig. For os er god kvalitet, at din klipning ikke kun ser godt ud, når du forlader salonen, det skal også være nemt at have med at gøre derhjemme. Derfor er vi meget inspireret af Vidal Sassoons klippeteknikker, for hans filosofi er at arbejde med håret i den naturlige tilstand og behandle det som et organisk materiale for at forme, skabe og balancere efter hver persons individuelle skønhed.

ssuuu

SALONEN

forrSalonen er vores daglige værksted, hvor vi får lov til at udfolde vores kreativitet. Det er derfor vigtigt for os, at stedet har en hyggelig atmosfære, hvor vi kan føle os afslappet. Vi bestræber os på, at dét at gå til frisøren IKKE skal være noget ”du bare skal have overstået”. Tværtimod skal det føles som en luksus oplevelse du ser frem til. Af denne grund sætter vi god tid af til din behandling – sådan mener vi, at det bedste resultat samt oplevelse opnås.

PRODUKTERNE

porduu

Vi har valgt vores produkter med omhu. Vores behov som et professionelt værktøj, samt brugervenligt for dig derhjemme opfyldes.  Vores produktserie dækker over en række hårplejeprodukter, udviklet af den australske stylist Kevin Murphy.

Hans teori bygger på den samme filosofi, som hudpleje produkter og er inspireret af naturens bedste ingredienser. Produkterne er alle uden parabener og sulfater. Derimod er de fyldt med kvaliteter fra naturen i form af forskellige økologiske ingredienser, æteriske olier samt aromaterapi, hvilket giver en hårvask en helt ny dimension.

Produkterne er fremstillet af vedvarende og bæredygtige ressourcer. Ingredienserne i produkterne kommer fra globale småproducenter, som anvender organiske eller økologiske principper for dyrkning der er med til at sikre, den bedste naturlige kvalitet.

For yderligere information tryk her –   Kevin Murphy

Ligeledes er vores farver nøje udvalgt, da vi ikke vil udsætte dig for allergifremkaldende stoffer som ammoniak, recorcinol og PPD. Men lige så vigtigt, som hvad man undlader, er det hvad man så tilføjer. Her gør jojobaolie, tea tree, lavendel og rosmarin vores farver blanke, intense og holdbare.